FUTURE PROOF YOUR WARDROBE

THE NEW FOREVER PIECES

 

Je bent gek op mooie kleding, anders was je hier niet : ) Mooie kleding zien we het liefst voorzien van een mooi prijskaartje, als een eremedaille voor affordable awesomeness. Idealiter is de keerzijde van die medaille even mooi voor de wereld als de voorzijde voor jou als consument is. Om daar een waardeoordeel over te kunnen geven spelen er meerdere factoren mee. Mocht je, zoals de meesten, automatisch aan verantwoord materiaalgebruik denken, realiseer je dan dat ook koop- en kleedgedrag een belangrijke duit in het zakje doen. Elke aankoop heeft impact - op jou (het staat je geweldig!) maar ook op onze leefomgeving.

Met The New Forever Pieces willen we de impact van onze collecties op mens en milieu een positieve wending geven. De kernwaarden van onze merkeigen visie op een verantwoorde garderobe lees je hier.

 

 

THE NEW FOREVER PIECES

 

TOPKWALITEIT

Wat niet kapot gaat hoef je ook niet te vervangen. Kunnen we kort over zijn: al onze kledingstukken zijn van topkwaliteit. Niet alleen de stoffen en garens voldoen aan strenge eisen, ook wordt onze kleding geproduceerd door zorgvuldig geselecteerde professionals die de hoogste kwaliteit nastreven. Daardoor gaan onze items, mits je goed voor ze zorgt, extra lang mee. Gaat er iets mis, is je kledingmaat veranderd of ontwikkel je een onverwachte passie voor high heels, dan betaal je voor het uitleggen van een zoom of innemen van een tailleband in ieder geval niet meer dan het kledingstuk je heeft gekost – bij goedkope, haastig geproduceerde Fast Fashion is dat meestal andersom. Just saying. 

TIJDLOZE STIJL

Allemaal leuk en aardig, kleding die niet kapot te krijgen is, maar het oog wil ook wat. Door te kiezen voor tijdloze stukken zie je er altijd stijlvol uit en maak je je garderobe future proof. Stukken die je keer op keer draagt, op meerdere manieren kunt stylen en jaar in, jaar uit verrassend relevant blijven. Mocht je toch eens zwichten voor een flitsende impulsaankoop, dan kom je met een basisgarderobe als deze niet met je geweten in de knoop. In onze collectie vind je tijdloze forever pieces die je garderobe optimaal laten functioneren, ontworpen met een moderne insteek en oog voor verrassende details. 

 

 

 

VEELZIJDIG COMBINEERBAAR

In onze collecties gaan we losjes om met het begrip ‘seizoenskleding’. Uiteraard vind je in de zomercollecties korte broeken en in de wintercollecties warme jassen, maar het overgrote deel van onze ontwerpen zweeft min of meer tussen de seizoenen in. Daarmee optimaliseren we de veelzijdigheid en verhogen we het aantal draagmomenten. Hoe? Door een outfit in lagen op te bouwen bepaal je niet alleen zelf de mate van comfort, je bent ook vrijer in het finetunen van je eigen stijl. Een transparante blouse uit de zomercollectie draag je gelaagd onder een grofgebreide spencer uit de wintercollectie. Een spencer of bodywarmer uit de wintercollectie draag je in de zomer met blote armen, en onze wolmix blousejasjes draag je afhankelijk van het seizoen zowel binnen als buiten Neem onze webshop maar eens onder de loep, dan ontdek je vanzelf hoe uitgekiend de collecties samengesteld zijn. 

 

TERUGKERENDE KLEUREN

Het is je misschien niet eens opgevallen, maar ook qua kleur zijn onze collecties afgestemd op de toekomst. Voorbeeld: ben je drie winters geleden als een blok gevallen voor een donkerblauwe broek, dan kun je er op rekenen dat je in de nieuwste collectie een blouse in exact dezelfde tint vindt. Zo bouw je moeiteloos verder aan een tijdloze garderobe. Populaire basiskleuren zoals navy, off-white, lichtroze en lichtblauw keren regelmatig terug, wat natuurlijk niet wil zeggen dat je bij ons geen nieuwe modekleuren vindt. We’re all about balance.

 

VERANTWOORD MATERIAALGEBRUIK

Last but not least: natuurlijk letten we ook scherp op de materialen die we gebruiken en kiezen we daar waar mogelijk voor biologische varianten, milieuvriendelijkere wassingen en blends met gerecyclede grondstoffen. Wel geven we eerlijk toe dat we daarin (nog) niet tot het uiterste gaan. We zetten als merk vol toewijding in op onze grootste kracht: het ontwerpen van stijlvolle, tijdloze en kwalitatief hoogwaardige forever pieces waarmee jij je persoonlijke future proof garderobe samenstelt.

 

 

BE AWARE OF WHAT YOU WEAR

 

But make it fashion ; )

 
Liefs,